Potřebujete vědět

, že stačí zavolat a já Vám ráda povím jak postupovat pokud budete chtít pár fotek, které můžete třeba nechat zarámovat a vystavit ve svém bytě, nebo věnovat svým blízkým jako dárek, či si vytvořit krásné vzpomínkové album. Můžeme vytvořit příběh, který bude vystihovat Vás a Váš životní styl. Nafotím Vám oslavu narozenin, školní sraz, významné výročí i svatbu. Potřebujete jen onu významnou chvíli a můj telefon, který najdete níže. Cena dle dohody a potřebného času k focení a úpravě fotek. 

Příklad focení svatby: předsvatební schůzka, příjezd k obřadní síni, obřad, focení páru v okolí + rodina a přátelé, cca 2h, cca 100 ks upravených fotek na CD + 10ks fotografií 13x18 - 3.000,- Kč.

Pokud chcete svůj příběh, je důležité mít také dostatek času na realizaci. Upozorňuji, že být "modelem/modelkou" je opravdu náročné :), nejen na čas, ale i na energii, kterou do toho vložíte, proto je fajn vzít si třeba dovolenou, abychom nemuseli nijak spěchat a mohli vyrazit za zajímavým exteriérem či interiérem. Možná je taky fajn sledovat počasí a podle toho plánovat, pokud budete chtít fotit venku, ale i v dešti lze nafotit romantické fotky :). Další podrobnosti už doladíme při první schůzce, kde vymyslíme scénář a upřesníme si Vaši představu. Cena pak dle dohody a potřebného času k focení a úpravě fotek. První schůzka včetně scénáře 300,- Kč/ cca 1h. 

Příklad: 2-3h focení, cca 30-50 upravených fotek na CD dle vlastního výběru z náhledů - 1.200,- Kč.